Poze Colectie 4 CD-uri AUDIO si un DVD in memoria lui Michael Jackson

Pin It

Colectie 4 CD-uri AUDIO si un DVD in memoria lui Michael Jackson

Pret: 100 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Colectie 5 CD-uri AUDIO originale in memoria lui Michael Jackson

Editie pentru colectionari

Track listing

Disc 1  
1. "I Want You Back"   The Corporation (Berry GordyFreddie Perren,Deke RichardsAlphonzo Mizell) 2:58
2. "ABC"   The Corporation 2:57
3. "I'll Be There"   Berry Gordy, Bob West, Willie HutchHal Davis 3:56
4. "Got to Be There"   Elliot Willensky 3:23
5. "I Wanna Be Where You Are"   Arthur "T-Boy" RossLeon Ware 2:59
6. "Ben"   Walter ScharfDon Black 2:44
7. "Dancing Machine(Single Version) Hal Davis, Don Fletcher, Dean Parks 2:37
8. "Enjoy Yourself"   Kenny GambleLeon Huff 3:40
9. "Ease on Down the Road(featuring Diana Ross) (from The Wiz) Charlie Smalls 3:19
10. "You Can't Win(from The Wiz) Charlie Smalls 7:18
11. "Shake a Body" (Early Demo) (previously unreleased) Michael JacksonRandy Jackson 2:09
12. "Shake Your Body (Down to the Ground)(Single Edit) Michael Jackson, Randy Jackson 3:44
13. "Don't Stop 'til You Get Enough"   Michael Jackson 6:04
14. "Rock with You"   Rod Temperton 3:39
15. "Off the Wall"   Rod Temperton 4:06
16. "She's Out of My Life"   Tom Bahler 3:38
17. "Sunset Driver" (Demo) (previously unreleased) Michael Jackson 4:03
18. "Lovely One"   Michael Jackson, Randy Jackson 4:50
19. "This Place Hotel(a.k.a. "Heartbreak Hotel") Michael Jackson 5:44
Disc 2  
1. "Wanna Be Startin' Somethin'"   Michael Jackson 6:03
2. "The Girl Is Mine(featuring Paul McCartney) Michael Jackson 3:42
3. "Thriller"   Rod Temperton 5:58
4. "Beat It"   Michael Jackson 4:18
5. "Billie Jean"   Michael Jackson 4:53
6. "P.Y.T. (Pretty Young Thing)(Demo) (previously unreleased) Michael Jackson, Greg Phillinganes 3:46
7. "Someone in the Dark"   Alan BergmanMarilyn Bergman, Rod Temperton 4:54
8. "State of Shock(featuring Mick Jagger) Michael Jackson, Randy Hansen 4:30
9. "Scared of the Moon" (Demo) (previously unreleased) Michael Jackson, Buz Kohan 4:41
10. "We Are the World(Demo) (previously unreleased) Michael Jackson, Lionel Richie 5:20
11. "We Are Here to Change the World(from Captain EO) (previously unreleased) Michael Jackson, John Barnes 2:53
Disc 3  
1. "Bad"   Michael Jackson 4:07
2. "The Way You Make Me Feel"   Michael Jackson 4:58
3. "Man in the Mirror"   Siedah GarrettGlen Ballard 5:20
4. "I Just Can't Stop Loving You(featuring Siedah Garrett) Michael Jackson 4:13
5. "Dirty Diana"   Michael Jackson 4:41
6. "Smooth Criminal"   Michael Jackson 4:17
7. "Cheater(Demo) (previously unreleased) Michael Jackson, Greg Phillinganes 5:09
8. "Dangerous(Early Version) (previously unreleased) Michael Jackson, Bill BottrellTeddy Riley 6:40
9. "Monkey Business" (previously unreleased) Michael Jackson, Bill Bottrell 5:46
10. "Jam(featuring Heavy D) Michael Jackson, René MooreBruce Swedien, Teddy Riley 5:39
11. "Remember the Time"   Teddy Riley, Michael Jackson, Bernard Belle 4:00
12. "Black or White"   Michael Jackson; rap lyrics by Bill Bottrell 4:16
13. "Who Is It(IHS Mix) Michael Jackson 7:57
14. "Someone Put Your Hand Out"   Michael Jackson, Teddy Riley 5:25
Disc 4  
1. "You Are Not Alone(extended version) R. Kelly 6:03
2. "Stranger in Moscow"   Michael Jackson 5:44
3. "Childhood(theme from Free Willy 2) Michael Jackson 4:28
4. "On the Line(from Get on the Bus) Michael Jackson, Kenneth "Babyface" Edmonds 4:53
5. "Blood on the Dance Floor"   Michael Jackson, Teddy Riley 4:12
6. "Fall Again(Demo) (previously unreleased) Walter AfanasieffRobin Thicke 4:22
7. "In the Back" (previously unreleased) Michael Jackson, Glen Ballard 4:31
8. "Unbreakable(featuring The Notorious B.I.G.) Michael Jackson, Rodney JerkinsFred Jerkins IIILaShawn Daniels, Nora Payne, Robert Smith 6:26
9. "You Rock My World(album edit) Michael Jackson, Rodney Jerkins, Fred Jerkins III, LaShawn Daniels, Nora Payne 5:09
10. "Butterflies"   Andre HarrisMarsha Ambrosius 4:40
11. "Beautiful Girl" (Demo) (previously unreleased) Michael Jackson 4:03
12. "The Way You Love Me(previously unreleased) Michael Jackson 4:30
13. "We've Had Enough(previously unreleased) Michael Jackson, Rodney Jerkins, LaShawn Daniels, Carole Bayer Sager 5:45
  • The Jackson 5 perform tracks 1-3 and 7 (disc one). The Jacksons perform tracks 8, 11-12, 18-19 (disc one) and track 8 (disc two).
DVD: Live in Bucharest: The Dangerous Tour (previously unreleased)  
1. "Jam"   Michael JacksonRené MooreBruce SwedienTeddy Riley 8:16
2. "Wanna Be Startin' Somethin'"   Michael Jackson 5:13
3. "Human Nature"   Steve PorcaroJohn Bettis 5:02
4. "Smooth Criminal"   Michael Jackson 6:00
5. "I Just Can't Stop Loving You(duet with Siedah Garrett) Michael Jackson 4:45
6. "She's Out of My Life"   Tom Bahler 4:53
7. "I Want You Back/The Love You Save"   Berry GordyFreddie PerrenAlphonzo MizellDeke Richards 2:17
8. "I'll Be There"   Berry Gordy, Bob West, Willie HutchHal Davis 4:33
9. "Thriller"   Rod Temperton 5:51
10. "Billie Jean"   Michael Jackson 7:44
11. "Workin' Day and Night"   Michael Jackson 10:04
12. "Beat It"   Michael Jackson 7:24
13. "Will You Be There"   Michael Jackson 6:51
14. "Black or White"   Michael Jackson, Bill Bottrell 6:38
15. "Heal the World"   Michael Jackson 8:53
16. "Man in the Mirror"   Siedah GarrettGlen Ballard 13:28


Continut - BoxSet -

4 CD-uri audio


1 carte despre toate melodiile sale cu fotografii si detalii.


Comenzi : 0728610628 - Comenzi telefonice
si informatii. Luni-Vineri 09-18 Acceptam comenzi si prin SMS


Detalii produs

Categorie: Indisponibile

comments powered by Disqus



Aboneaza-te la newsletter

Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!