Poze PlayStation Move Motion Controller Sony PS3

   
 
Pin It


PlayStation Move Motion Controller Sony PS3

Pret: 160 RON

La comanda - Livrare in 20 zile garantat

Pretul nu include cheltuielile de livrare

 

Noul PlayStation®Move Sub-Controller dă posibilitatea unei navigări intuitive. 
Combinația dintre sistemul PS3 și PlayStation Eye camera recunoaște cu precizie unghiurile mișcării și poziția absolută a PlayStation Move în dimensiunea 3D astfel lăsând impresia jucătorilor că sunt într-adevăr în joc. PlayStation Move oferă o precizie nemaipomenită mulțumită senzorilor de mișcare de calitate superioară, inclusiv giroscop, axelometru, senzor de câmp magnetic și nu în ultimul rând o sferă care își schimbă culorile. Сu PlayStation Move se prind și miscările rapide, precum și cele făcute încet indiferent dacă jucătorul ține o rechetă de tenis sau o pensulă de pictat.

Cealaltă premieră PlayStation Move sub-controller a fost creat să fie folosit cu o singură mână și să extindă trăirile de joc. Precum toate celelalte controlere wireless create pentru PS3, PlayStation Move este dotat cu baterie litiu-ion și tehnologie Bluetooth® care permite transferul de informații de la controler până la sistem fără să fie nevoie de cablu. PlayStation Move motion controller și sub-controller vor aduce cu sine trăiri de joc din toate genurile la care sunt folosite aceste controlere.

 

Comenzi : 0728610628 - Comenzi telefonice
si informatii. Luni-Vineri 09-18 Acceptam comenzi si prin SMS

 


Detalii produs


Categorie: Controllere Xbox, Wii, Ps3


comments powered by Disqus

Produse similare


Tip: Controller Compatibilitate: PlayStation 3 Conexiune: Wireless ( Contine cablu USB pentru alimentare sau doar adaptor in functie de lot )...
100 RON
150 RON
  
  

  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?