Poze Telecomanda Wii si Nunchuck PACK (cu husa silicon inclusa)

   
 
Pin It


Telecomanda Wii si Nunchuck PACK (cu husa silicon inclusa)

Pret vechi: 220,00 RON Reducere 9%

Pret nou: 200,00 RON

  pretul poate varia in functie de alte optiuni

 

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Atentie este modelul de telecomanda ce nu contine senzorul suplimentar de miscare motion plus in telecomanda.

Pentru modelul nou cu motion plus incorporat va recomandam : http://www.tmdinterest.ro/cumpara/wii-remote-telecomanda-wii-cu-motion-plus-incorporat-si-nunchuck-pack-2453486

Caracteristici:

Nunchuk se bazează pe simplitatea Wii Remote şi merge un pas suplimentar pentru a satisface nevoile unor tipuri specifice de jocuri. Nunchuk conecteaza la Wii Remote port expansiunii sale şi este utilizat în conjuncţie cu Wii Remote.
 Nunchuk conţine, de asemenea, două butoane poziţionate pentru acces rapid. Deoarece Wii Remote şi Nunchuk sunt doar relativ dependente unele de altele, jucatorii sunt liberi să le deţină în oricare parte este cea mai confortabilă. Conturate pentru a se potrivi perfect mâna unui jucător, controller-Nunchuk se bazează pe simplitatea controller Wii la distanţă şi merge un pas suplimentar pentru a satisface nevoile gamerilor.
Utilizat în conjuncţie cu controller Wii.
Se Conecteaza la controller Wii prin portul de expansiune.
Această versiune, 100% compatibil cu toate jocurile, software, hardware, şi orice altceva. Este absolut garantat să funcţioneze perfect.
Acoperită de garanţia noastră de 6 luni.
 Pachetul include:
1 x Controler Wii
1x Nunchuck wii
Ambalaj de tip draft

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Telecomanda de la consola Wii poate face mult mai multe decat iti imaginezi. Printre altele, ea poate functiona ca dispozitiv de intrare de date in PC (PC input). Cum obtineti acest lucru ? Simplu, download-ati de pe google freeGlovePIE utility in calculatorul vostru si instalati software-ul.

 


Deschideti panoul de control al Bluetooth-ului, dati click pe Add si, apoi, tineti apasate simultan butoanele 1 si 2 ale telecomenzii Wii. Tinand astfel butoanele apasate, urmati comenzile afisate pe ecran pentru a cauta un nou dispozitiv.
 

 

Selectati telecomanda Wii si nu folositi parole. Eliberati butoanele 1 si 2 ale telecomenzii numai dupa ce completati aceasta conexiune.

 

Comenzi : 0728610628 - Comenzi telefonice
si informatii. Luni-Vineri 09-18 Acceptam comenzi si prin SMSDetalii produs


Categorie: Controllere Xbox, Wii, Ps3


  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!