Despre noi

Situl TMDinterest  a început activitatea în anul 2008, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de produse IT. Exista foarte multe magazine de acest fel si ai zice ca n-are rost sa incepi o activitate de genul acesta cu o asa mare concurenta dar totusi am considerat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma PFA Burcea Theodor ( neplatitor de tva ) este în continuă dezvoltare. La inceput am pornit eu singur, însa cu timpul dezvoltarea a a insemnat ca fiecare din colegii mei sa nu fie angajat ci si ei ca si mine "PFA", ceea ce inseamna ca la noi nu exista subalterni ci doar colegi ce lucram prin contracte de colaborare.
                In timp ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 17 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu. 

Cu un depozit de 100 mp.putem confirma ca avem stoc destul de ridicat la majoritatea produselor, reuşind la orice oră să onorăm şi comenzi mari.


 
  
  
  
  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!