Împachetarea în cutii Reciclate

Go Green - Fiecare detaliu conteaza.

Cum putem trăi bine pe Pământ salvând bani in acelasi timp? Membrii personalului de la Worldwatch Institute, o organizaţie globală de mediu, au facut un schimb de idei despre cum să "GO GREEN" la domiciliu şi la locul de muncă.  

Schimbările climatice fac capul de afis in cadrul tuturor ştirilor.

Din fericire, multe dintre măsurile pe care le putem lua pentru a opri schimbările climatice pot face viaţa noastră mai bună. Nepoţii noştri şi copiii lor, ne vor multumi daca facem ceva, orice mic amanunt conteaza.

Primii nostri pasi spre o lume mai verde este faptul ca importam produse en-gross într-un singur ambalaj, fiind luate direct de la producator fara a mai ajunge la firma de ambalare, care nu aduce un plus calităţii produsului ci doar un plus aspectului.

Totusi putem sa ne lipsim de acest lucru.

In afara de acest avantaj major puteti lua în considerare si faptul ca nefiind ambalate decât în ţiplă de către producător costul produselor sunt mult mai scăzute. 

Dumneavastră întotdeauna aţi plătit si ambalajul. La noi nu-l platiţi lucru ce rezulta in preţul produselor noastre.

Ambalarea în plastice transparente dar groase are doar rolul de a atrage ochii clientului. Ne referim la produsele expuse in magazine fiind acoperite in plasticuri pe care dumneavasta le aruncati imediat la gunoi, nefiind reciclabile, dar productia lor poluând mediul înconjurator.

Produsele pe care le trimitem către dumneavastra vor fi ambalate in cutii sau plicuri reciclate. Acest lucru nu inseamna ca sunt deja folosite ci sunt cutii care au fost produse nu la cererea noastra ci pentru fel si fel de companii care nu au mai avut nevoie de o cantitate asa de mare si in loc sa fie aruncate le folosim noi.

Noi reciclam aceste cutii si trimitem produsele in ele. Practic raul a fost deja facut si tot ce încercam să facem este sa descurajam producerea in masă a acestora ceea ce implica tăierea copacilor la cote foarte ridicate. 

Un lucru ce la prima vedere nu pare profesional ajuta mult viata de orice natura pe PAMANT.